Disclaimer

1. RoMuzica.net nu gazduieste niciunul dintre fisierele muzicale afisate pe acest site.

2. RoMuzica.net indexeaza aceste fisiere care sunt localizate pe servere la distanta pe care nici RoMuzica.net si nici afiliatii lui nu au nici o legatura cu / controlul / asocierii cu.

3. Descarcati fisiere mp3 dintr-un alt serviciu gazda (de la zippyshare.com). (Nu de pe site-ul RoMuzica.net)

4. Toate melodiile sunt prezentate doar pentru a asculta de fapt.

5. Trebuie sa eliminati o melodie de pe computer dupa ce ati ascultat.

6. Daca nu veti sterge fisiere de pe computer, veti incalca legile privind protectia drepturilor de autor.

7. Toate drepturile asupra melodiilor sunt proprietatea proprietarilor lor.

8. RoMuzica.net este un motor de cautare, dar respectam legile privind drepturile de autor. Deci, daca ati gasit un link la un fisier mp3 ilegal, va rugam sa utilizati formularul de contact de pe site-ul nostru.

Ce este dreptul de autor? Dreptul de autor este o forma de protectie oferita pentru operele originale de creatie, inclusiv creatii literare, dramatice, muzicale, grafice si audiovizuale. "Dreptul de autor" inseamna in mod literal dreptul de a copia, dar a ajuns sa insemne acel corp de drepturi exclusive acordate prin lege proprietarilor de drepturi de autor pentru protectia muncii lor.

Ce este incalcarea drepturilor de autor? incalcarea drepturilor de autor apare atunci când o lucrare protejata prin drepturi de autor este reprodusa, distribuita, realizata, afisata public sau transformata intr-o lucrare derivata fara permisiunea proprietarului drepturilor de autor.

Ca o chestiune generala, noi respectam drepturile artistilor si creatorilor si speram ca veti colabora cu noi pentru a pastra comunitatea noastra o experienta creativa, legala si pozitiva pentru toata lumea, inclusiv pentru artisti si creatori.

Va rugam sa retineti ca, in conformitate cu sectiunea 512 (f), orice persoana care, in mod deliberat, prezinta in mod eronat o incalcare a unui material sau a unei activitati, poate fi supusa raspunderii pentru daune. Nu face declaratii false!

Retineti, de asemenea, ca informatiile furnizate in aceasta notificare legala pot fi transmise persoanei care a furnizat continutul care se presupune ca incalca drepturile.

*** Va rugam sa nu trimiteti e-mailuri precum "stergeti continutul meu sau veti vedea ..." si nici o informatie cu privire la cantecele sau fisierele dvs., deoarece vom ignora e-mailul dvs.

Salut ! Siteul RoMuzica.net iti ofera spre download cele mai noi melodii in format mp3 ! Avem muzica pentru mai toate gusturile , muzica noastra este compatibila cu telefonul tau mobil , pc-ul sau tableta ta melodiile si albumele oferite de RoMuzica.Net sunt de calitate inalta adica 320kbps , muzica noastra este sortata pe urmatoarele categorii : manele noi , manele vechi , mix-uri , muzica veche , albume mp3 , muzica house , muzica trap , muzica noua romaneasca , muzica straina si muzica populara autentica ! Fisierele regasite pe acest site nu sunt hostate de catre noi si nu ne apartin ! Fisierele sunt indexate de pe Zippyshare si Google !
 alina eremia promite mi  Bogdan de la clluj  de la drum  rihanna let me leave 2017 originala  Culita strep 2019   Gabi pinaru 8 Martie 2018 SHOW LIVE  Status quo  manele play 2015 album cd original  basto hold you dj nick d private mash mix  Basto Hold You Dj Nick D Private Mash Mix 

  

RoMuzica.net